Borgå svenska pensionärsförening

EN HÄLSNING FRÅN VÅR ORDFÖRANDE


Hej  på er, pensionärer
livet börjar bli problematiskt för envar av oss. Friheten begränsas och möjligheterna att få variation blir färre och färre. Snart sitter vi i vårt hem och får inte gå ut, inte ens till butiken som nu ändå varit ett uppiggande dagsprogram för många. Vi får bara hoppas att vi snart når toppen av pandemin och livet vänder mot det positiva igen. Tills dess får vi kämpa och försöka hålla oss friska och vid gott mod. Det där med besök i mataffären kan ju bli ett problem för många av oss. Var inte rädd att kontakta någon av styrelsemedlemmarna om du känner dej vara i nöd, kanske någon av oss kan hitta en lösning på ditt problem eller din fråga.
Nu gäller det att försöka stå ut med situationen vi har, vi kan bara hoppas att den snart går mot det bättre, det blir ju i varje fall snart sommar.
Jag beklagar att vårens program   blir inhiberat men andra alternativ finns inte så vi får bara se fram mot en ny säsong. Vi återkommer genast då vi har någonting positivt att komma med.

Med pensionärshälsning
Björn Sundqvist

 

INFORMATION FRÅN FÖRBUNDET

Svenska pensionärsförbundet uppdaterar dagligen förbundets hemsida beträffande coronaläget och förbundets åtgärder i anslutning till det,
se https://www.spfpension.fi/info/ 

Här kan du läsa senaste Förbundsnytt